ANMODNING OM OPTAGELSE

Vil du og dit barn være en del af et professionelt læringsfællesskab? Så passer I perfekt ind her.

PRINCIPPER

AKTUELT

BØRNEHUSET

Børnehuset er en del af Thy Privatskole, som tilbyder vuggestue, børnehave, SFO og skole med overbygning.

I børnehuset hæver vi barren for, hvad man skal lære i løbet af institutionstiden. Her er dagligt fokus på at udfordre børnene på lige netop deres niveau, så alle får mulighed for at blive så dygtige som overhovedet muligt, samtidig med at alle føler sig som en værdifuld deltager i fællesskabet.

I Thy Privatskoles børnehus er en god start på dagen vigtig for os, og derfor vægter vi den trygge aflevering højt, men hos os får jeres barn også en god start på hele livet, og det gør vi ved:

• At have tid til det enkelte barn.

• At prioritere at barnet ikke bare passes men udvikles personligt og fagligt.

• At have mange fagprofessionelle hænder, der vil jeres barn og brænder for pædagogik og læring.

• At barnet bliver en del af et trygt læringsfællesskab, hvor alle børn og voksne kender, ser, hjælper og udvikler hinanden.