Undervisningsplaner

Læseplaner:

Undervisningsplanerne på Thy Privatskole følger fællesmål for fagene: dansk, matematik, engelsk, natur/teknologi, historie,  idræt, musik og kristendomskundskab. Der henvises til www.uvm.dk eller www.emu.dk

Herunder finder du undervisningsplaner for fag eller områder, der kun delvist er omfattet af fællesmål:

Læseplan for Tysk 4. klasse

Læseplan for engelsk 0-klasse

Læseplan for håndværk og design som temauge

Læseplan for innovation og nye teknologier temauge(er under evaluering)

Læseplan for billedkunst som temauge

Læseplan for læsebånd.

Læseplan for færdselslære.

Læseplan for musik

Læseplan for morgensamling

Læseplan for seksualundervisning

Læseplan for kristendom i overbygningen

Thy Privatskole er en grundskole, som i store træk følger de slutmål og delmål, der er skitseret i fællesmål. Thy Privatskole har 0.-9. klasse

Thy Privatskole er ikke en prøvefri skole. Eleverne afholder frivillige nationale test to gange om året og vi har løbende faglige test i de forskellige fag i forhold til at ramme og hjælpe den enkelte elevs læreproces bedst muligt. Endvidere afholdes der terminsprøver i 8/9 klasse og afgangsekssamen i 9.kl.

Thy Privatskole er ikke en skole med særlige specialundervisningstilbud.