ANMODNING OM OPTAGELSE

Vil du og dit barn være en del af et professionelt læringsfællesskab? Så passer I perfekt ind her.

PRINCIPPER

AKTUELT

PRIVATSKOLEN

Thy Privatskole er én organisation, som er med hele vejen fra vuggestuen til 9. klasse.

Her vil jeres barn blive en del af et unikt læringsfællesskab samlet under et tag, hvor alle børn, elever og ansatte skal blive så dygtige som de kan.

Helt grundlæggende løfter vi barren for, hvad barnet skal lære lige fra vuggestuen til 9. klasse. Det gør vi ved at udfordre børnene, dér hvor de er, så alle få mulighed for at trives og blive så dygtige som muligt både fagligt og menneskeligt.

Hverdagen kendetegnes ved, at vi prioriterer værdierne ordentlighed og gøre sig umage højt. Gennem nærvær i relationen set vi det som vores fornemste opgave at ruste og udfordre den enkelte, så alle bliver gode karakterer og frit kan vælge deres ungdomsuddennelse.

Bygningen er beliggende på et stort grønt og lukket område med legepladser, boldbaner og som nabo til dejlig natur.

Der er offentlig transport fra og til Thisted.

Vil du vide mere, så kom og besøg os, ring eller kig forbi vores facebook og instagram.

Se vores folder her