SFOén ved Thy Privatskole tilbyder:

På Thy Privatskole er der et SFO tilbud for de børn der går i 0-3. Klasse. SFOèn er åben fra 06.00 – til 07:40 og igen fra 12:55 til 16:45, dog ikke fredag hvor SFOèn lukker kl. 16:00.

SFOèn vægter:

Tryghed og trivsel for børnene

• En aktiv og udviklende fritid.
  • Nærvær og gode relationer, blandt både børn og voksen
  • Smil, glæde og samarbejde med skole, børnehave, forældre og          lokale foreninger.
  • Brug af skolens faciliteter og den fantastiske natur.

I Thy Privatskoles SFO har vi store visioner og mange ideer om fremtiden, det skal være et spændende sted at være, og fremadrettet skal SFO`en tilbyde.

• Mange forskellige former for kreative aktiviteter
  • 2 ugentlige aktiviteter som arrangeres af kompetencepersoner udefra.
  • Bruge at skolens hal og øvrige faciliteter.
  • Understøttelse af børnenes fantasi, både i leg og i kreative processer.
  • Udeaktiviteter
  • Forskellige turneringer
  • Aktivitetsdag med værksteder

Den første aktivitet vil starte i september. Den varetages af Thomas Dissing og kommer til at indeholde spring i hallen. Derudover er det planlangt at Jens Martin og Elsebeth skal varetage nogle aktiviteter. Vi synes, det er vigtigt, at eleverne og lærerne møder hinanden i mange forskellige situationer.

Vi er i fuld gang med, at finde flere som kunne have lyst til, at bidrage til spændende aktiviteter i SFOèn.